Dit weekend zijn we met z’n 4tjes naar Obertraun geweest om nog een laatste keer dit seizoen te skien. En het is ook al weer een jaar geleden dat we voor het eerst in Obertraun waren. Donderdags hebben we de kinderen na de paasmaaltijd en het jaarlijkse bezoek aan de lammetjes van school gehaald en vertrokken we omstreeks 14:00 uit Knollendam. De reis verliep redelijk voorspoedig en rond 01:00 uur waren we in Obertraun. Vrijdags hebben we een beetje gerommeld in- en om het huis. De schuur opgeruimd, de tuin een beetje verzorgd en een stukje gewandeld. De kinderen gingen natuurlijk weer salamanders zoeken op de berg. Zaterdag zijn we naar Gosau gegaan om te skien. Het was warm en mooi weer. Mette had het in de ochtend moeilijk. Ze snapte niet meer hoe ze de berg af moest komen. Maar smiddags ging ze weer zingend en joelend naar beneden. Sorrel had meer moeite. Vooral de zachte sneeuwhopen maakten de dalafdaling tot een marteling. Zondag ben ik samen met Ties nog een keer gegaan. We hebben helemaal de toer gemaakt naar Zwieselalm en toen weer terug. Ties vond het leuk maar was wel moe. Daarna samen met het dak open weer terug gereden. Sorrel had met Mette een wandeling bij het meer gemaakt. Maandags zijn we weer terug naar huis gereden. Behoorlijk wat files maar het bleek dat we de ergste drukte telkens net voor bleven. Om 20:00 uur waren we weer thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.