Episteem B.V.

logo episteem_compleet_v2

Episteem is mijn bedrijf. Een bedrijf dat advies levert op het gebied van IT Strategie en IT Leiderschap, Consultancy en Interim Management.

Episteem komt van Epistemé (Gr) en kent meerdere betekenissen die allen draaien rondom kennis en geleerdheid. Ik heb dit vrij vertaald naar kennis en ervaring want dat is wat ik wil kunnen bieden.

Sinds 1993 levert Episteem kennis op het gebied van IT. In de eerste jaren was dit voornamelijk gericht op consultancy rondom technische vraagstukken voor grotere bedrijven en instellingen. In de loop der jaren is dit geëvolueerd naar kennis en ervaring op het gebied van de beheersing van IT. Dus de mensen, middelen en processen die IT mogelijk maken.

Mijn expertise is daarbij vooral gericht op de thema’s IT visie en strategie ontwikkeling, het leggen van relaties tussen IT en Business Management en het coachen op leiderschap aspecten voor IT. Meer weten? Volg dan de wegwijzers.

Tref je een interessant artikel aan en wil je op de hoogte gehouden worden? Klik dan rechts onder in het scherm op Volg en vul je email adres is. Of volg mij op Twitter.