IT Strategie

Geen enkele organisatie kan een goed resultaat behalen zonder een goede strategie. Dat geldt ook voor de ICT van die organisatie. Of ICT nou ondersteunend is of zelfs het verschil kan maken, voor de ICT moet ook een duidelijke strategie bestaan die in lijn is met de business strategie want met de juiste ICT strategie kunt u concurrentie voordeel behalen.

Ik help mijn klanten bij het vertalen van hun organisatie strategie naar een duidelijke én haalbare ICT strategie. Een ICT Strategie die in lijn is met de business strategie geeft u een goed beeld van uw toekomstige ICT en Informatie architectuur en beantwoord ook de vraag of u het invullen van deze strategie zelf moet doen of moet laten doen.

Trends en thema’s zoals Cloud Computing, iPad’s, Outsourcing of Regie komen uitgebreid aan bod. Meer weten over ICT Strategie? Lees dan de volgende artikelen en nodig mij uit voor een kop koffie.

Ik geef deze informatie al vele jaren vrij weg in de hoop dat je er iets aan hebt om jouw eigen bedrijf of instelling verder te helpen met de ontwikkeling van een IT Strategie. Mocht je de stukken die je gelezen hebt waardevol vinden en je wilt mij hiervoor financieel ondersteunen? Graag! Met een kleine donatie van € 1,- motiveer je mij om meer te ontwikkelen en vrij te geven op het gebied van IT Strategie ontwikkeling.