Vrijdag 5 en zaterdag 6 maart zijn Daan, Marcel en Chris samen met Harold gaan skien in Gosau. Op donderdag met de auto heen en aangekomen in de sneeuw. Het heeft ook alle dagen licht gesneeuwd maar met skien hadden we daar geen last van. Wel van de drank. Die was misschien toch iets te veel waardoor het skien op vrijdag niet zo succesvol was. Maar zaterdag des te beter! Een echte skie tour naar Gosau Hintertal. Onderweg nog keihard onderuit gegaan doordat ik wat overmoedig werd. Wel lekkere hamburgers en biertjes genoten in de Go Gosau tent en later ook nog in de carousel onderaan de piste. We hebben 2x gegeten in de pizzeria in Obertraun. De eigenaresse herkende mij al van andere keren en informeerde wanneer Ties en Mette weer zouden komen. Vrijdagavond hebben we gegeten in grillrestaurant in Hallstatt. Wij waren de enige gasten. Lekker gezellig dus. Maar de ober deed zijn best en antwoordde alles in het Nederlands. Zelfs godverdomme toen Marcel geen Irischkoffie kon bestellen want hij had geen whiskey. Wel lol dus. Zondags weer teruggeraced en binnen 8 1/2 uur waren de gasten weer afgeleverd in Zaltbommel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.