Wat dacht je van het volgende:

  • 50 Relaties in je showroom of auditorium uitnodigen en De Business Fabriek doet de rest voor je,
  • Eenvoudig en snel een super event organiseren waarmee je jouw waarde en betrokkenheid toont aan je klanten of prospects,
  • Met gelegenheid om te netwerken en met de beste culinaire omlijsting,
  • Je kunt de omzetgroei al bijna proeven?

De Business Fabriek heeft een format ontwikkeld waarmee jouw bedrijf heel eenvoudig en snel een perfect georganiseerd event kan neerzetten, inclusief een heerlijke culinaire verzorging. Het format bestaat voor 70% uit masterclasses over ‘zakelijke zaken’, zoals commerciële innovatie, communicatie en ontwikkeling. Desgewenst een onderwerp dat door mij (Harold Halewijn) wordt gepresenteerd. De andere 30% kan met topics door jouw bedrijf zelf worden ingevuld. De eenvoud van het concept maakt De Business Fabriek uniek in haar aanpak en ook nog eens voor een verrassend lage prijs.

Een event met De Business Fabriek is een fris en vernieuwend concept dat je bedrijf stevig op de kaart zet, omdat je even weggaat van het ‘verkooppraatje’ en je gasten van zakelijk interessante onderwerpen voorziet. Dat ga je terugzien in de omzet. Vandaar De Business Fabriek. Wij bouwen aan jouw business!

Wil je meer informatie? Kijk dan snel op de website van De Business Fabriek of neem contact met mij op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.