​Onze kerstvakantie begon dit jaar op donderdag 18 december. Direct na school om 12:30 uur zouden we de kinderen ophalen en vertrekken. Normaliter is dat niet zo’n geschikt tijdstip omdat je dan in de avondspits terechtkomt op de A1 tussen Amsterdam en Amersfoort. Deze keer was de ramp niet te overzien omdat er heel erg veel sneeuw was voorspeld. En ook viel! De weg langs Amsterdam ging nog redelijk, gelukkig omdat wij met winterbanden werken én ik zo verstandig was om de AWD-drive Volvo te nemen ipv de cabrio. Al bij Naarden stond het stil op de A1 en volgens de RTI (Volvo TOmTom) duurde de file tot Arnhem!

We hebben vele binnendoor wegen genomen en waren omstreeks 17:00 uur bij Arnhem. Dat duurde dus zo’n 4 uur!!! Daarna ging de reis voorspoedig en waren we rond 02:30 in Obertraun. Daar moesten wij overigens ook een pad door de sneeuw graven om bij het huis te komen. En toen naar bed in ons voorverwarmde huisje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.