Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Ik kwam een artikel tegen van ZDnet op Internet en vond het toepasselijk om de inhoud te delen omdat het een fraai overzicht geeft van de technische trends en ontwikkelingen die we komend jaar zullen tegenkomen.

Klik zelf even verder…. 

Als je het artikel hebt doorgelezen moet je voor de grap ook eens teruglezen wat ik eerder over trends en ontwikkelingen heb geschreven:

Augmented RealityBig DataMobile en Bring your Own.

Alles bij elkaar veranderd er dus niet zo veel en zijn deze trends gewoon te verklaren met de de theorie achter  Hype Cycles. Echt nieuwe ontwikkelingen zie ik nog niet op de radar. Waar ik wel erg benieuwd naar ben zijn de ontwikkeling tussen de verschillende marktpartijen. Welke fusies en overnames zullen er nu komen? HP en Cisco? Microsoft en Nokia? RIM failliet? Hoe zal het de storage leveranciers zoals EMC vergaan? En welke lokale partijen leggen het loodje omdat ze niet mee veranderd zijn van product naar service naar cloud leverancier? Dat vind ik veel leuker om te volgen!

 

One thought on “ICT Trends en Ontwikkelingen in 2013”
  1. Deze ontwikkelingen passen volgens mij volledig in het streven naar onafhankelijkheid, zelfvoorzienend. Wordt het straks: “Make Your Own Device”?. Om een 4.000 jaar oude spreuk te citeren: “Er is niets nieuws onder de zon.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.